McElhinney Home Entertainment Shell for Intel seamana cu o piesa rafinata de mobilier, in care sunt incorporate un procesor Intel Pentium 4 Processor 550 3,4 GHz cu tehnologie Hyper-Threading, 512MB de RAM si un hard de 250 GB. Noul Entertainment PC contine si un TV tuner, poate reda si inregistra DVD-uri, fiind in acelasi timp si radio. Computerul beneficiaza si de tehnologia Balanced Technology Extended (BTX), dezvoltata de Intel. Design-ul noului Entertainment PC, supranumit, si E-Shell, a fost inspirat din moda anilor 60, remarcandu-se prin rafinament si posibilitatea de a se incadra perfect atat in interioarele moderne, cat si in cele clasice, foarte stilate.

Nokia conectata la arta
Nokia, lider mondial in domeniul comunicatiilor mobile, a fost premiata de Fundatia pentru Arta din New York (NYFA), pentru activitatea companiei in cadrul programului international Connect to Art (www.nokia.com/art). Programul este rezultatul unui efort conjugat, depus de comunitatea artistica si Grupul Nokia pentru a aduce arta pe dispozitivele mobile. Pentru a marca acest moment, Nokia a adaugat in colectia Connect to Art noi creatii interesante, semnate de Brian Alfred din New York, castigatorul de anul acesta al premiului Artist Inspiration, decernat de NYFA. In prezent, programul Connect to Art le ofera gratuit utilizatorilor de telefoane mobile Nokia creatii semnate de Brian Alfred, Louise Bourgeois, Nam June Paik, David Salle si William Wegman, precum si de artistii finlandezi Juha Hemanus, Stefan Lindfors, Osmo Rauhala si Kati Aberg.

Doua noi console pentru PlayStation2
La E3 Electronic Entertainment Exposition, Logitech a lansat doua noi console pentru sistemele de entertainment PlayStation2. Consolele Logitech Action si Logitech Precision sunt cu 10% mai compacte decat modelele precedente de console Logitech pentru PlayStation 2. Mai mici si cu grip-uri de cauciuc, consolele se aseaza confortabil in mainile jucatorilor. Aceste noi console folosesc inovatia Logitech „floating D-pad“, facand consola mult mai precisa. Fiecare consola beneficiaza de tehnologia feedback-ului cu vibratii. Amandoua au un joy-stick analogic ce a fost testat sa reziste la peste un milion de miscari rotative. O alta functie a celor doua console Logitech este modul de folosire turbo, care poate fi activat imediat printr-un switch. Logitech Action are un cordon de doi metri pentru a asigura jucatorului o flexibilitate sporita.

Noi telefoane de la Samsung
HAT si Samsung continua seria lansarilor de telefoane mobile lansand modelele SGH-E610, SGH-E630, SGH-X480 si SGH-X640. SGH–E630 combina in designul compact caracteristicile telefoanelor mobile clasice cu sistemul de deschidere slide-up. Are un ecran TFT in 65.536 de culori, functie de accentuare a claritatii vocii, speakerphone si inregistrare vocala de pana la sase ore. Cantareste 83 de grame si are 22 de milimetri inaltime. La achizitionarea modelelor E610 si E630, Samsung si HAT ofera, pe langa telefon si incarcator, o baterie standard, un set hands free, incarcator si suport pentru autoturisme, precum si un set conectare PC, alcatuit din cablu de conectare PC serial, si un CD cu programul software necesar. In plus, modelul E630 beneficiaza, gratuit, de difuzor atasabil, iar E610 are inclusa in pachet o a doua baterie.