Steve Warner de la MSD şi Brendan O’Brien de la Pfizer vor conduce Asociația Companiilor Farmaceutice Americane din Români (LAWG), care reprezintă interesele celei mai mari asociații de companii de cercetare biofarmaceutică – PhRMA (Pharmaceutical Research & Manufacturers of America).
Creată în 2010, misiunea LAWG este aceea de a facilita accesul la tratamente care vor permite pacienţilor să trăiască mai mult, mai sănătos şi mai productiv, luând în considerare faptul că membrii PhRMA au investit 49,4 miliarde de dolari în cercetare şi în dezvoltarea de noi tratamente în 2010.
"Este un moment dificil pentru industria farmaceutică din România, dar îmi voi face un scop din facilitarea accesului pacienţilor la tratamente inovative care vor îmbunătăţi cu siguranţă calitatea vieţii lor. Trebuie să recunoaştem că investiţia în sănătate nu este doar o cheltuială în plus, ci o investiţie în viitorul acestei ţări, o investiţie care va creşte productivitatea și va avea un impact pozitiv asupra economiei", a spus Steve Warner.
 În România, LAWG reprezintă interesele a 10 membri PhRMA, cu o cotă de piață cumulată de aproximativ 40% din piața locală, cu produse în toate ariile terapeutice importante.