Ethan Hawke, Prințul Charles, Tony Blair, Daniel Goleman, Wally Ollins și Joe Navarro sunt doar câteva dintre personalitățile care vizitează periodic țara noastră.

Începând cu această toamnă, Stejarii Country Club va putea găzdui unele dintre cele mai importante evenimente, dispunând de o sală multifuncțională de 600 mp, ideală pentru întâlniri de business, dar și pentru momente festive. Sala destinată evenimentelor este o încăpere modulară, astfel că poate fi folosită pe întreaga suprafață sau poate fi împărțită în 2, 3 sau 4 săli care să acomodeze numărul de invitați în funcție de specificul fiecărei acțiuni. În plus, pentru a facilita accesul invitaților către sală, intrarea în încăpere se poate face direct din parcarea subterană Stejarii Country Club, parcare ce dispune de 300 de locuri.

Stejarii Country Club este un complex ce se întinde pe 21.000 mp, fiind unul dintre cele mai impresionante proiecte din Europa de Est. Localizat în mijlocul pădurii Băneasa, în nordul Capitalei, Stejarii Country Club oferă facilități dintre cele mai diverse. Printre acestea, se numără și o sală de fitness de peste 1.000 mp, o piscină semi-olimpică interioară, terenuri de squash, terenuri interioare și exterioare de tenis, pistă de jogging, cursuri de dans și balet, arte marțiale, precum şi terenuri de platform tennis. Clubul se bucură și de primul SPA internațional din România, certificat de Asociația Europeană a Centrelor SPA, Shiseido SPA.

Mai mult decât atât, Stejarii Country Club oferă o priveliște deosebită, având o arhitectură impresionantă, cu un acoperis verde neconvenţional, care dispune de trei cupole de sticlă ce lasă lumina naturală să pătrundă în interiorul complexului. Acoperișul verde al complexului este, de asemenea, ideal pentru evenimente în aer liber, reușita lor fiind asigurată și de panorama deosebită asupra pădurii de stejari.

Pentru mai multe informatii despre complex, accesati www.stejariicountryclub.ro si pagina de Facebook Stejarii Country Club.