“Ținta noastră este să construim operatorul de telecomunicații numărul 1 în România, care va genera valoare suplimentară pentru grup și pentru toate părțile interesate și va îmbunătăți semnificativ experiența clienților prin toate mijloacele de interacțiune cu compania,” a spus Michael Tsamaz, Preşedinte şi Director General al OTE.
Tsamaz i-a mulțumit lui Ioannidis pentru contribuția sa semnificativă la evoluția grupului OTE de-a lungul anilor și i-a urat succes în planurile sale de viitor.
Stefanos Theocharopoulos este CEO al Cosmote România din ianuarie 2008. El s-a alăturat Grupului OTE în 2002 şi a ocupat diferite poziții de conducere. Înainte de a se alătura Grupului OTE,  Theocharopoulos a lucrat pentru diferite companii precum O2 în Germania, Dutchtone în Olanda, Vodafone Grecia, Fujitsu Telecom Research Center Marea Britanie şi Ericsson Hellas.
Este licenţiat al Universităţii Sussex în Inginerie Electronică, deţinând şi o diplomă de Master of Science în Comunicaţii Mobile & Comunicaţii prin satelit din partea Universităţii din Westminster. Stefanos Theocharopoulos are 42 de ani.