"Programul KMG International (fostul Grup Rompetrol) oferă tinerilor posibilitatea de a-şi completa educaţia teoretica cu experienţa practica, de a se familiariza cu unitatile de business ale industriei de petrol si gaze, iar pentru studentii cu profil tehnic- cu echipamentele şi fluxurile tehnologice ale celor 2 rafinarii ale Grupului. Sub îndrumarea specialiştilor Rompetrol, liceeni si studentii selectaţi desfasoara activitaţi de o complexitate progresiva si cu sarcini precise, iar cei mai buni dintre acestia vor fi luati in considerare pentru viitoare pozitii disponibile in cadrul organizatiei", se menționează într-un anunț al companiei.

Datele de incepere sunt flexibile, tinerii urmand sa fie primiti in echipa atunci cand sunt pregatiti, pe durata anului 2015. Cei interesati sa faca parte din acest program, trebuie sa indeplineasca urmatoarele criterii tehnice: rezultate academice remarcabile – certificate de universitate; limba engleza – nivel fluent; cunostinte elementare de MS Office (in mod special MS Excel si MS Power Point). Totodata, participantii trebuie sa aiba excelente abilitati de comunicare, invatare rapida, orientare catre calitate si obtinerea rezultatelor.

Pentru a aplica, tinerii trebuie sa completeze formularul de inscriere si sa il trimita impreuna cu un CV la adresa [email protected].

Unde se va derula programul

Studenții și absolvenții vor putea urma programul de internship în patru orașe unde ăși desfășoară activitatea grupul KMG Internațional.

In Bucuresti: Pentru studenti in domeniul financiar, contabil sau comunicare. Acestia pot alege unul dintre departamentele: Finante / Contabilitate; Logistica; Marketing / Comunicare interna; Resurse umane; Tehnologia informatiei; Aprovizionare; Distributie; Sanatate, calitate, siguranta si mediu; Managementul performantei; Raportare.

In Navodari: Se cauta 109 de studenti: inginerie mecanica / petrol si gaze / automatizari electrice / tehnologia informatiei, dintre care 4 elevi vor incepe in luna mai; 12 studenti vor incepe in luna iunie si 93 studenti vor incepe in luna iulie

In Ploiesti: Sunt disponibile locuri pentru 18 studenti: inginerie Mecanica / electricitate / chimie si 2 studenti la economie. Toti elevii vor incepe in luna iulie.

In Zalau: Se cauta 22 de studenti Inginerie. Date de incepere: mai / iunie / iulie

Potrivit datelor transmise de companiei, în ultimii 12 ani,  mai mult de 600 de absolvenţi de studii medii și superioare au urmat programul de Internship. Aproximativ jumătate dintre aceștia şi-au inceput cariera în cadrul Rompetrol.