O șansă de aur pentru susținerea sportivilor români la Jocurile Olimpice Paris 2024

Acest loz încântător reflectă conceptul ales de Comitetul Olimpic și Sportiv Român, iar fondurile obținute din vânzarea lozurilor vor contribui la sprijinirea sportivilor români în competiția internațională.

Designul lozului este inspirat de emblema „Team Romania” și se va comercializa până la finalul Jocurilor Olimpice Paris 2024. Pentru doar 5 lei, suporterii și iubitorii de sport pot achiziționa lozuri în toate agențiile loto și pot avea șansa de a câștiga unul dintre cele 332.527 de premii, în valoare totală de 3.000.000 de lei.

Premii atractive și angajament pentru excelența sportivă prin loteria dedicată „Team Romania”

Premiul principal oferit este în valoare de 100.000 de lei, iar alte sume câștigătoare includ 5 lei, 10 lei, 20 de lei, 50 de lei, 500 de lei, 5.000 de lei și încă un premiu de 100.000 de lei. Cu o serie de 1.000.000 de lozuri disponibile, fiecare participant are șansa de a face parte din susținerea echipei olimpice a României.

Aproximativ 30% din veniturile obținute din vânzarea lozurilor vor fi direcționate către Comitetul Olimpic și Sportiv Român pentru sprijinirea Echipei Olimpice. Emblema „Team Romania”, unul dintre elementele de proprietate intelectuală deținute în exclusivitate de Comitetul Olimpic și Sportiv Român, a fost utilizată pentru designul lozului, subliniind angajamentul și unitatea în sprijinirea sportivilor noștri.

Delegația României pentru Jocurile Olimpice Paris 2024 este formată din 85 de sportivi calificați în discipline precum atletism, box, canotaj, canoe, înot, gimnastică artistică, gimnastică ritmică, tenis de masă, polo, lupte, scrimă și yachting.

Loteria Română, înființată în anul 1906, este una dintre instituțiile cu tradiție ale societății românești, contribuind de-a lungul timpului la finanțarea obiectivelor de interes public național. Sprijinul financiar acordat de Loteria Română sportului românesc, atât de masă, cât și de performanță, continuă să fie esențial pentru dezvoltarea și succesul sportivilor noștri la nivel internațional.

Loteria Română este o parte integrantă a istoriei și culturii sportului românesc. Prin intermediul lozului „Team Romania”, fiecare persoană care participă devine un susținător activ al sportivilor români și contribuie la promovarea valorilor olimpice și a excelenței în sport.

Această inițiativă a Loteriei Române reprezintă o modalitate accesibilă pentru publicul larg de a se implica în sprijinirea Echipei Olimpice și de a se bucura de șansa de a câștiga premii atractive. Încurajăm fiecare iubitor de sport să se alăture acestei campanii și să devină parte din povestea succesului sportiv românesc la Jocurile Olimpice Paris 2024.