În cadrul acestui festival, de la ora 9,00 va fi deschisă în Parcul Crângaşi şi ‘AeroNautic EXPO’, unde vizitatorii vor putea vedea machete şi exponate de la Ministerul Transporturilor, Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Internelor, Yacht Clubul Mircea şi Clubul Aviatorilor, informează un comunicat emis joi de Primăria Sectorului 6.
Organizatorii au pregătit jocuri marinăreşti, exerciţii de drill-team, spectacol de fanfară şi exerciţii demonstrative de arte marţiale. De la ora 11,00 se vor desfăşura salturi cu paraşuta şi acrobaţii cu jetski.
Pe tot parcursul programului, care va dura nouă ore, vor putea fi urmărite zboruri de prezentare a unor aparate de zbor, acrobaţii solo avion, salturi cu paraşuta pe apă, zboruri în formaţie cu avioane sau simularea unei intervenţii cu elicopter SMURD.
Spectatorii vor avea ocazia să vadă un spectacol AeroNautic în care legătura între aer şi apă se va face printr-o suprapunere elegantă a evoluţiilor nautice şi aeriene.
Începând cu ora 15,40, Primăria Sectorului 6 şi Centrul Cultural European Sector 6 le vor oferi bucureştenilor un spectacol susţinut de Muzica Reprezentativă a Armatei iar de la orele 16,10 va urca pe scenă Ansamblul Doina al Armatei.
Sursa: Agerpres