‘Practic UPC oferă lăţimea de bandă de 120 mbps dar la un calculator se poate trage doar cu 15 mb/s maxim. Prin urmare, dacă clientul are un router, prin care are conectate mai multe calculatoare, viteza adunată de la fiecare în parte poate ajunge la 120 mb/s’, au explicat specialiştii.

UPC oferă clienţilor săi, în premieră pe piaţa locală, servicii de Internet cu cea mai mare viteză prin cablu, de până la 120 Mbps, se arată într-un comunicat al operatorului. Serviciul este disponibil din 1 aprilie, în 12 oraşe, prin intermediul celei mai performante platforme de Internet, Eurodocsis 3.0.

‘UPC România anunţă o triplă lansare – pachetul de servicii de Internet Fiber Power cu viteze de download de până la 120 Mbps, redefinirea portofoliului de abonamente Internet, cu o noua structură, adaptată cerinţelor utilizatorilor din România, precum şi două noi pachete care le aduc clienţilor servicii de Internet, televiziune digitală şi telefonie la preţuri atractive’, se arată în comunicatul UPS.

Clienţii din 12 oraşe vor avea acces la abonamentele Fiber Power 60 Mbps şi Fiber Power 120 Mbps.

‘42% dintre români au acces la Internet, iar 23% dintre aceştia au o conexiune broadband. Cifrele ne arată aşadar că piaţa locală de servicii Internet este departe de saturare. Lansările pe care le anunţăm astăzi completează oferta UPC, strategia noastră de business întregindu-se prin adăugarea în portofoliu a serviciului de Internet prin cablu cu cea mai mare viteză, disponibilă la acest moment în România’, a declarat Iulia Florea, COO UPC România.

Cu opţiunea Wi-Fi, clienţii au acces la Internet de mare viteză, fără cabluri şi pot conecta la Internet mai multe calculatoare, precum şi orice alt dispozitiv wireless.
Citește și De ce UPC nu oferă viteze mai mari la Internet?