Vasile Badea, alias Spartacus, a fost arestat preventiv de judecătorii de la Sectorul 5 în dosarul violențelor din cartierul bucureștean Rahova. Alături de acesta, încă patru bărbați au fost arestați prevenitv pentru că au participat la violențele din prima zi de Paști.

Spartacus, bărbatul care a instigat la violență în prima zi de Paști, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

„Să-nnebunesc dacă nu vine Jandarmeria, îi răsturnăm. M-am jurat pe copiii mei. Eu cu frații mei, și cu nepoții mei! Cum vine prima mașină, cum îi răsturnăm. Așteptăm Poliția! Revoluție! Revoluție!”, a spus acesta în timpul petrecerii din stradă. La câteva ore de la evenimentul din stradă, Spartacus a transmis  pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care le cere scuze polițiștilor.

Alături de acesta, alte 4 persoane au fost arestate preventiv de judecătorii de la Sectorul 5 din Capitală. În acelaşi timp, două femei care au fost reţinute pentru 24 de ore au fost plasate în control judiciar de către judecători.

Decizia a venit după ce mai multe persoane s-au luat la bătaie în plină stradă în cartierul Rahova chiar în ziua de Paşti şi a fost nevoie de intervenţia jandarmilor pentru ca acest conflict să fie aplanat.