Sony Pictures este compania care a produs şi filmul The Social Network care prezintă povestea lui Mark Zuckerberg, fondatorul celei mai marei reţele sociale din lume, Facebook. Japonezii îi vor da lui Walter Isaacson 3 milioane de dolari pentru drepturile de autor dacă filmul se va produce şi un doar un milion de dolari daca acesta nu va apărea pe ecrane.

Biografia lui Steve Jobs, scrisă de Isaacson, este cea mai precomandată carte de pe Amazon.com şi va fi lansată pe 24 octombrie. Walter Isaacson a mai scris biografiile lui Henry Kissinger, Benjamin Franklin şi Albert Einstein. În ceea ce îl priveşte pe Steve Jobs, acesta a avut acces la informaţii inedite. Cartea de 448 de pagini cuprinde informaţii din peste 40 de interviuri acordate de Jobs şi peste 100 de conversaţii ale acestuia cu familia, prieteni şi concurenţi.

Jobs a fost jucat de actorul Noah Wylie în filmul Pirates of Silicon Valley/ Piraţii din Silicon Valley. Lui Jobs i-a plăcut atât de mult de Noah Wylie încât la invitat şi la Macworld, New York, din 1999.
<iframe width="640" height="480" src="https://www.youtube.com/embed/TIClAanU7Os" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Sursa: thenextweb.com