Sony Ericsson a lansat XPERIA X2, un telefon inteligent  Windows Mobile 6.5, care va fi disponibil în ţara noastră, din ultimul trimestru al acestui an, la un preţ estimativ de 2.000 lei.

Cu noul terminal utilizatorii vor putea să-şi sincronizeze telefonul cu calculatorul şi vor putea edita documente rapid şi eficient cu ajutorul Microsoft Office Mobile.

XPERIA  X2 va include opţiunea de SlideView, pentru ca utilizatorii să aibă acces rapid la opţiunile cele mai des folosite ale telefonului: lista de contacte, mesagerie, acces media, descrierea activităţilor neefectuate (e-mail-uri necitite, apeluri nepreluate, sms-uri la care nu s-a răspuns).

Telefonul va fi prevăzut cu 14 paneluri deja instalate şi încă 16 disponibile pentru a fi descărcate. În acest fel, utilizatorii pot personaliza interfaţa telefonului pentru a avea acces la aplicaţii precum Skype, Google, CNN, Windows Live sau YouTube.

„Telefonul mobil a devenit un accesoriu esenţial al fiecăruia dintre noi, iar XPERIA X2 reprezintă, pentru utilizatori, o extensie a biroului ”, a declarat Sumit Malhotra, Marketing Business Manager Sony Ericsson.

XPERIA  X2 are un ecran de tip touchscreen cu rezoluţie de 3,2 inch, cameră foto de 8,1 megapixeli şi o memorie internă de 110 MB ce poate fi extinsă cu ajutorul unui card până la 16 GB. XPERIA  X2 va fi disponibil pe plan local din ultimul trimestru al acestui an, la un preţ estimativ de 2.000 lei (TVA inclus).

SURSA: Sony Ericsson