"Aşa cum am anunţat încă de la începutul anului, avem planuri ambiţioase privind extinderea staţiilor de alimentare SOCAR în România, în 2014. Bacău este un oraş important pentru noi şi de aceea am decis să creştem investiţia prin deschiderea unei noi benzinării. Suntem extrem de mulţumiţi că ne-am creat deja clienţi fideli care apreciază produsele şi serviciile noastre, în special calitatea carburanţilor", a declarat Hamza Karimov, CEO SOCAR România.

Aceasta este a doua staţie SOCAR din Bacău. Investiţiile companiei ajung astfel la suma de aproximativ 2 milioane euro în oraşul Bacău în doar câteva luni. Pentru cele două staţii de alimentare, SOCAR a creat un număr de 24 locuri de muncă. Prima benzinărie din Bacău a fost deschisă în luna februarie, pe strada Republicii.

În acest moment, SOCAR deţine 27 de staţii de alimentare în judeţele: Botoşani, Suceava, Neamţ, Iaşi, Bihor, Buzău, Bacău, Vrancea, Timiş, Ilfov şi Cluj.

Până în prezent compania a creat  peste 320 de locuri de muncă şi a derulat investiţii de peste 50 milioane de euro în România.