Tragedia cumplită din Caracal a șocat întreaga Românie. Acum, alte detalii de-a dreptul șocante ies la iveală. Surse din oraș, dar și din județ vorbesc despre legături incredibile între șeful poliției din localitate și interlopii care dețin puterea în zonă.

Se pare că acesta ar fi mână în mână cu cămătarii, dar și cu proxeneții și că ar avea o mare înfluență în zonă. Mai mult, acesta ar avea legături incredibile și în lumea politică. Ar fi ajuns în această funcție ajutat de către adjunctul Camerei Deputaților, binecunoscutul Florin Iordache, cunoscut și sub porecla de altă întrebare.

Și asta nu e tot. Tatăl Alexandrei a mers miercuri la poliție și a spus că i-a dispărut fata. A explicat contextul și a primit un răspuns halucinant: „Hai, bă, ce dracu’… știi cum sunt fetele în ziua de azi… apare mâine-poimâine cu iubitul de mână!”.

Apoi, când au venit apelurile la 112, polițiștii l-au luat, de acasă, pe tatăl fetei și, la primele două percheziții, i-au zis: ”Hai dă tu cu piciorul în ușă că noi nu intrăm… uite, mai e și un câine…”.

Tatăl fetei a spart ușa cu piciorul la primele două percheziții, iar la ultima adresă nu l-au mai luat. Apoi, la ora 05.00, părintele a fost chemat la adresa criminalului. Șeful Poliției Caracal i-a zis tatălui Alexandrei: ”Dacă dă dracu’ să fie încurcată cu vreunul, tu plătești toate perchezițiile!”.

Apoi, chemat la declarații, tatăl a mai fost lovit cu o declarație halucinantă din partea unei oficialități, femeie fiind, în sediul Poliției: ”Aaaaa, de-asta ne agitați pe toți… sunteți rudă cu Alexandru Cumpănașu… faceți valuri, veniți să ne agitați aici…”.