Duminică a fost a treia zi de verificări extinse, efectuate de echipe complexe de polițiști și procurori DIICOT pe proprietatea lui Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal.

Anchetatorii au ridicat noi probe, ce urmează să fie analizate. Este vorba despre probe din podul casei, dar și despre hainele care, la prima analiză, nu sunt ale Luizei. În plus, au fost descoperite noi urme de sânge pe niște pantaloni, pe un calendar și pe așternuturi.

A fost găsit, de asemenea, și un aparat foto, iar pentru acesta se va cere un mandat de percheziție electronică și va fi analizat conținutul. Toate probele biologice vor fi trimise la Institutul de Medicină Legală.

Anchetatorii au sigilat casa lui Gheorghe Dincă în jurul oeri 15:00 și au plecat cu probele pe care le-au ridicat în timpul zilei. Luni vor fi reluate verificările la locuința unde acesta a spus că le-a omorât pe Alexandra și pe Luiza.

Duminică a fost, de altfel, prima zi în care anchetatorii au intrat în casa lui Dincă, primul loc verificat fiind podul. De asemenea, verificări au mai fost făcute și în curtea casei, care are o suprafață de circa cinci hectare.

După ce a participat la perchezițiile locuinței sale din Caracal, Gheoghe Dincă a fost dus în Arestul IPJ Olt, unde își va petrece noaptea.