Scene rușinoase petrecute la mitingul electoral din Iași al celor de la PSD. O jurnalistă TVR a fost atacată și lovită cu bestialitate de către PSD-iști. Roxana Costaș de la TVR Iași a fost lovită cu o pancardă de către un susținător social democrat adus în Piața Unirii.

Jurnalista a postat o inregistrare video cu plecarea manifestantilor PSD care la un moment dat se opreste brusc. „Clipul s-a oprit pentru ca m-au luat la bataie susținătorii lui Dragnea. Atât!”, a scris Costas pe Facebook. „Nu m-a ranit. M-a lovit cu pancarta si am scapat telefonul pe jos. Si eu, si telefonul suntem bine. Aveam carcasa”, a adaugat ea apoi.

Ulterior, jurnalista a spus ca manifestantii PSD i-au inspirat „mila”. „Un coleg i-a numit armata de white walkers. Dar mie nu mi-au inspirat teama, ci mai degraba mila… sunt oameni alcoolizati, inculti si inraiti de viata cu multe lipsuri. Oameni pe care autocarele PSD i-au luat de la birturile din satele Moldovei, momiti cu un pet de bere. Sau doamne mai de vaza, care au venit cu masina popii, sperand sa fie si ele Daenerys( sau Irinuci) in alta viata. Avem o sansa doar la vot, si ne antrenam pe #26mai. Scuzati-mi elucubratia! O fi de la pancarta in cap”, a mai spus Roxana Costas.