Mihai Fifor este infectat cu COVID! Fostul ministru s-a izolat împreună cu soția sa. Cum se simte deputatul

Fostul ministru al Apărării Naționale, Mihai Fifor, a anunțat în emisiunea lui Victor Ciutacu  că este infectat cu coronavirus, cu toate că s-a vaccinat cu trei doze. Acesta a mai spus că nu prezintă nicio simptomă.

Deputatul mai spune că s-a testat pentru coronavirus, după ce soția sa a făcut un test care a ieșit pozitiv. Cu toate acestea, fostul ministru spune că atât el, cât și soția sa simt bine și că s-au izolat.

„Sunt vaccinat cu 3 doze și sunt izolat. Sunt pozitiv COVID. Nu am nicio simptomă. M-am testat după ce a ieșit soția mea pozitivă. Sunt izolat. Sunt bine. Și soția mea e bine”, a declarat acesta joi seara, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Gabriela Firea este și ea infectată

Anunțul fostului ministru al Apărării Naționale, vine la puțin timp după ce fostul edil al Capitalei a anunțat că are coronavirus.

Gabriela Firea a anunțat că are COVID. Ea a explicat, pe pagina sa de Facebook, că acesta este și motivul pentru care va lipsi motivat de la dezbaterea și votul de azi, din Parlament asupra programului guvernamental și listei miniștrilor premierului desemnat Dacian Cioloș.

„Deși chiar azi împlinesc trei săptămâni de la cea de-a 3-a doză de vaccin, în urma unui test am aflat că sunt pozitivă. Forma este una ușoară și așa sper să rămână. Toți din casă suntem vaccinați cu 3 doze : soțul, mama, apropiații dar acum suntem pozitivi.

Știam că vaccinul nu ne protejează de o posibilă contaminare dar ne-am dorit să imunizăm organismul pentru a se apăra mai eficient de boala. Ceea ce se întâmplă deja”, a scris liderul PSD.

Firea militează pentru respectarea opiniei și alegerii fiecărei persoane

Chiar dacă a susținut că nu este în măsură să dau sfaturi, recomandări, îndemnuri, Firea a subliniat că militează pentru respectarea opiniei și alegerii fiecărei persoane.

„Și sunt împotriva constrângerilor abuzive.Vă rog doar să vă gândiți, să vă sfătuiți cu cei în care aveți încredere, să citiți și să luați cea mai corectă decizie în această perioadă grea. În fața bolii, toți suntem egali. Exact ca în fața lui Dumnezeu. De-a lungul timpurilor, Dumnezeu este cel care a îngăduit descoperirea, de către lumea științifică, a numeroase tratamente care au eradicat boli mortale. Deci, reflectați…”, a comentat senatorul PSD.