Se pare că acesta nu ar fi singura țintă a DNA. Autoritățile ar putea să lovească și în liderul PSD, care ar fi știut tot ce face trezorierul Mircea Drăghici.

Această ipoteză explozivă a fost lansată de Victor Ponta. Liderul Pro România a declarat că este imposibil ca Dragnea să nu fi știut ce se întâmpla la trezoreria PSD, din simplu fapt că acesta este obsedat de control și nici măcar o șefă n-ar fi fost angajată fără aprobarea sa.

”Este imposibil să nu fi știut ce făcea Mircea Drăghici! Imposibil! Domnul Dragnea este obsedat de control, nu se poate angaja o șefă de cabinet la un minister fără să își dea el aprobarea. Eu am profitat de obsesia asta a lui pentru control că i-am zis să organizeze el lucrurile la partid, că eu mă ocup de Guvern.”, a declarat Victor Ponta, la Adevărul Live.

Săptămâna aceasta, mai mulți lideri ai PSD s-ar putea perinda pe la DNA.

Mircea Drăghici a fost pus sub acuzare în dosarul în care procurorii anticorupție investighează modul în care PSD a utilizat banii primiți ca subvenție de la bugetul statului prin Autoritatea Electorală Permanentă (AEP).