Gușă spune că fosta șefă a DNA va candida la alegerile prezidențiale din această toamnă împotriva lui Liviu Dragnea.

Parchetul European pentru a cărui șefie doamna Laura Codruța Koveși candidează, el va intra în pâine, dacă va intra în pâine, undeva în anul 2020, dacă nu 2021.

Asta era un lucru foarte important pe care vă rog să îl înregistrați pentru că are legătură cu ceea ce voi spune acum și voi repeta. Eu cred, în ceea ce o privește pe doamna Laura Codruța Koveși, că cei din fostul stat paralel sau dacă mai există să ne spună și nouă, au organizat un joc public de victimizare, un joc public care prin această victimizare, doamna Laura Codruța Koveși capătă o valoare de întrebuințate electorală, un statut de prezidențiabil, pe care nu am nicio îndoială că-l va juca în această toamnă. Atenție! Fie că va câștiga competiția în șefia Parchetului European, fie că nu o va câștiga! În acest moment se organizeza un joc de imagine pentru doamna Koveși ca sa aibă posibilitatea să obțină un scor public foarte important.

Cine va fi perdantul de serviciu? Exact președintele Klaus Iohannis. Ceea ce nu a înțeles Klaus Iohannis este faptul că nu mai este dorit ca președinte al României de către statul paralel. Primul candidat din statul paralel va fi doamna Koveși și al doilea candidat din statul paralel, care va accede în aceste condiții în turul doi, va fi Liviu Dragnea”, a precizat consultantul politic.

„Acest eveniment Koveși pregătește de fapt o finală prezidențială, la finalul acestui an, între Laura Codruța Koveși și Liviu Dragnea, cu perdantul de serviciu, Klaus Iohannis. Atât Laura Codruța Koveși, cât și Liviu Dragnea sunt oameni din statul paralel, format pe vremea lui Băsescu, coordonat subteran de Florian Coldea. Atunci știți cum e: dacă se bat doi de ai lor, nici nu mai contează cine câștigă. În orice caz, ceea ce se întâmplă în aceste zile cu Laura Codruța Koveși nu este deloc în favoarea lui Klaus Iohannis, care pe această lipsă de militantism politic a PNL, se va ofili și nu va putea să își asigure o susținere politică corespunzătoare”, a mai spus Gușă.