Polițiștii și procurorii iau în considerare o ipoteză șoc în cazul anchetei de la Caracal, informează Digi24. Avocatul familiei Luizei au cerut deja o expertiză în acest sens.

Conform avocatului familiei s-a cerut o analiză a fecalelor câinilor din curte care ar fi putut fi hrănite cu părți din cadavrele victimelor.

„Aici se afla adevarul, nu la poligraf unde il plimba pe individ. Au inchis portile aici si se plimbau pe la Bucuresti cu individul. Speram sa fie in viata fetele. Din ce cred eu e posibil sa fie omorate, chiar transate, am cerut analiza fecalelor animalelor din curte. Se poate ca anumite ramasite sa fie si arse. Cred ca vor fi lucruri care vor intoarce pe dos Romania dupa cercetarile de aici. Adevarul este aici”, a declarat Tonel Pop, avocatul familiei Luizei.

Teoria ar fi susținută de numărul mare de oase și resturi umane găsite petse tot în curtea lui Dincă.

Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, a fost audiat azi-noapte de procurorii DIICOT. Cu toate că acesta și-a menținut declarația anterioară, acesta a oferit mai multe detalii. Surse judiciare apropiate anchetei spun că Gheorghe Dincă le-a spus anchetatorilor că a ars-o pe Alexandra, dar nu ca la crematoriu, ci în ulei.