Se spune că știința și informațiile de calitate nu reușesc să vândă. Ei bine, Digi 24 a demonstrat în acest weekend contrariul.

Emisiunea „Jurnalul de științe”, difuzată sâmbăta, a fost lider de audiență în intervalul orar 16.30-17.00, atât la nivel național cât și la nivelul publicului comercial (tânăr).

Citește și: Dragnea îl amenință pe Iohannis: „Avem marfă suficientă”

Printre subiectele cu care „Jurnalul de științe” a reușit să-i atragă pe români s-au numărat Forumul European al Roboticii, organizat anul acesta la București, efectele pozitive ale cafelei arabice în tratarea cancerului sau influența consumului constant de ouă asupra sănătății inimii.

În intervalul 16.30 – 17.00, aproape 100.000 de telespectatori au urmărit Digi24, situând postul TV pe primul loc în cursa dintre televiziune de știri.

Citește și: Mii de români, afectați. Ce condiție trebuie să îndeplinești pentru a-ți schimba reședința

Victoria este cu atât mai importantă cu cât „Jurnalul de științe” este singura emisiune din România, dedicată actualității din domeniul științelor.

Realizatoarea emisiunii, Teodora Safta, se află în echipa Digi24 de 7 ani, de aproximativ doi ani realizând emisiunea „Jurnalul de Științe”, o prodcuție originală a Digi World.