P1 AllDro are un design clasic fiiind conturat în nuanţe de crom şi negru. Cu toate că este uşor şi subţire, P1 AllDro este prevăzut cu o baterie puternică de 1.500 mAh care asigură un timp de convorbire de 300 minute în timp ce în standby poate ajunge până la 200 ore.

Datorită conectivităţii accesibile prin Wi-Fi, GPRS şi EDGE pe ambele SIM-uri şi a ecranului multitouch capacitiv, P1 AllDro este ideal pentru a naviga rapid pe internet. Telefonul poate fi personalizat de către utilizatori cu mii de aplicaţii şi jocuri utile din magazinele dedicate care vin preinstalate, printre care şi Allview Aply Store.  

Smartphone-ul aduce în plus aplicaţia Multiling care permite introducerea textului în limba română cu ajutorul funcţiei T9. Pe lângă această funcţie aplicaţia preschimbă tastatura Android nativă cu una mult mai uşor de utilizat.

Suportul multimedia include o cameră foto de 5 MP cu auto-focus şi flash care realizează fotografii de înaltă calitate şi înregistreaza video la 30 fps. Pozele pot fi localizate pe hărţile disponibile din Google Maps şi utilizatorul poate vedea locaţia în care a fost făcută imaginea oricând. Telefonul se găseşte în magazinele la preţul de 649 lei.