Sixt New Kopel, singura companie din România care oferă, simultan, servicii de leasing operaţional, rent a car şi second hand, lansează Flexyleasing. Noul produs răspunde unei nevoi a pieţei şi este perfect adaptat perioadei actuale, dominată de incertitudine.

Flexyleasing oferă clienţilor posibilitatea de a amâna o decizie pe termen lung cu privire la flota de maşini a companiei. Clientul poate alege să folosească o maşină prin semnarea unui contract avantajos de închireriere pe termen scurt, bucurându-se de o rată lunară mai mică cu minimum 40% decât în cazul unui contract de închiriere clasic. Dacă, în decurs de 6 luni, clientul decide să opteze pentru un contract de leasing operaţional pe o perioadă de 3 până la 4 ani, acesta va fi creditat retroactiv cu diferenţa dintre rata de rent a car şi cea de leasing operaţional, reprezentând echivalentul unei a doua reduceri de cel putin 40%.

Flexyleasing este un produs unic din două motive: nu există încă un produs similar pe piată şi nu exista nicio altă companie care să ofere, concomitent, servicii de leasing operational şi de rent a car.

“Flexyleasing s-a născut dintr-o nevoie concretă resimţită la nivelul clienţilor noştri. Este un produs perfect adaptat contextului economic actual dominat de incertitudine. Odată cumpărat produsul, clientul beneficiază de costuri reduse şi de maximum de flexibilitate, având posibilitatea de a-şi proteja cash-flow-ul si de a lua deciziile importante numai atunci cand este pregatit pentru ele.” a declarat Dudy Perry – Director General Sixt New Kopel.

Singura companie prezentă pe piaţa din România care ofera, în acelasi timp, servicii de leasing operational şi rent-a-car, SIXT NEW KOPEL a intrat pe piaţa locală în 2005, fiind prima companie care a adus leasingul operaţional în România. În 2006, primeşte, în exclusivitate, licenţa Sixt pentru România si devine unul dintre cei mai mari furnizori de servicii rent-a-car la nivel internaţional. De la începutul activităţii în România, SIXT NEW KOPEL pune la dispoziţia clienţilor o gamă largă de servicii la cele mai înalte standarde internaţionale.
Cu o reţea în continuă expansiune, SIXT NEW KOPEL are, în prezent, birouri deschise în Bucuresti, Iasi, Bacău, Constanţa, Timişoara, Cluj Napoca, Sibiu şi Braşov.

Concentrată pe dezvoltarea afacerilor din România – derulate pe piaţa de leasing operaţional şi pe cea de rent-a-car, compania a crescut nivelul investiţiilor, astfel că, la finalul lui 2008 şi-a dublat bugetul de investiţii.  Divizia de leasing operaţional a SIXT NEW KOPEL a încheiat anul 2008 cu contracte în valoare totală de aproximativ 80 milioane de Euro. Potrivit evoluţiei pieţei românesti de leasing operational, SIXT NEW KOPEL estimează că, în 2009, va avea cel puţin o evoluţie similară.