Duminică seară atât Faimoșii cât și Războinicii au dus o luptă crâncenă pentru a ajunge la vilă. ”Ginerele” Andreei Esca, Mario Fresh, le-a mărturisit colegilor săi că ar putea abandona concursul din cauza oboselii.

„Deci, crede-mă, mă uit și Alex și sunt gen.. Mă simt acolo cu el. Mă simt acolo, că îl vad că rămâne foarte mult în urmă și că nu mai are putere și se vede pe el că nu mai are putere. Vin mai în față decât el, dar eu sunt un fel de Alex din echipa Faimoșilor. Nu mai pot. Dar eu nu mai pot, îți jur! Îmi tremură tot corpul, nu înțeleg de ce îmi tremură corpul”, a spus Mario Fresh, la Exatlon.

Mario Fresh nu a adus foarte multe puncte echipei sale, iar Faimoșii l-au luat în vizor ca fiind unul dintre punctele sabe ale echipei.

„Până acum ceva timp, Mihai și Gabi nu îl luau deloc pe Mario. Neaducând puncte ei, două trei săptămâni, au început să îl împartă pe Mario. Dar el a făcut și surpriza, aia e mai… Și asta nu că îl face pe el mai slab sau… Acum trebuie să recunoaștem, el e cântăreț, e un puști de 19 ani! Bravo lui! Să reziști două luni jumătate aici? Au fost și alți cântăreți aici și ai cel mai lung parcurs!”, a spus Costin Gheorghe.