Această schimbare determină redirecţionarea utilizatorilor care au avut conturi active pe site-ul destinat diviziei Samsung Mobile România către samsung.com/ro unde vor fi stocate toate informaţiile de care sunt interesaţi.
Până în prezent, samsungmobile.ro a oferit vizitatorilor informaţii şi suport cu privire la serviciile şi produsele Diviziei Samsung Mobile. Portalul a inclus atât noutăţile în materie de telefonie mobilă şi software, cât şi subdomenii dedicate comunităţii sau forumului samsungmobile.ro. Emergenţa celor două site-uri nu afectează aceste structuri, acestea fiind înglobate la adresa oficială, astfel încât utilizatorii pot rămâne conectaţi la comunitatea Samsung Mobile.
Pentru vizitatorii care doresc să fie în continuare la curent cu cele mai noi informaţii, Samsung înregistrează cu acordul acestora datele de contact pentru a le folosi în vederea distribuirii newsletterelor şi înştiinţării cu privire la viitoarele campanii de marketing.
“Această măsură are la bază dorinţa de a le oferi vizitatorilor noştri experienţe sporite de navigare şi de a le facilita utilizarea unui conţinut concentrat şi a unor informaţii centralizate şi de calitate.” a declarat Sorin Manea, Manager Telecom Division în cadrul Samsung Electronics România.
În urma acestei fuziuni samsung.com/ro va prelua integral informaţiile despre divizia de telefonie mobilă, pe lângă un conţinut amplu despre diviziile de IT, Electrocasnice şi Consumabile Electronice, cât şi noutăţi despre companie la nivel local.

Te-ar putea interesa și: