Pentru a treia ora in ultimi 10 ani, Singapore Airlines a fost desemnata cea mai buna companie aeriana, la nivel global, in cadrul premiilor World Airline Awards 2008. La sondaj au luat parte peste 15 milioane de pasageri interogati de catre Skytrax, companie de cercetare din Londra, timp de 11 luni, in perioada august 2007 – iunie 2008. Singapore Airlines a fost urmata in top de catre Cathay Pacific, Qantas, Thai Airways si Asiana Airlines.

Singapore Airlines a fost desmnata de asemenea si compania aeriana cu cele mai bune servicii business class, pentru ca Cathay Pacific sa primeasa recunoasterea pentru compania cu cele mai bune servicii first class.

In ceea ce priveste clasamentul pe regiuni, Singapore Airlines este cea mai buna companie din Asia, Qantas din Australia, South African Airways se afla pe primul loc in topul companiilor din Africa. Lufthansa a fost votata drept cea mai buna linie aeriana din Europa in 2008, Qatar Airways in Orientul Mijlociu, Continental Airlines in America de Nord si LAN in America de Sud.

easyJet a castigat premiul pentru cea mai buna companie aeriana low-cost din lume in 2008, dar si din Europa.

Sursa: World Airline Awards 2008