Primăria Constanţa a organizat sâmbătă un eveniment în cinstea Simonei Halep. Ea a mers la bordul unui autobuz supraetajat şi s-a plimbat prin Constanţa, prezentându-şi marele trofeu câştigat la turneul de Grand Slam de la Wimbledon. Mii de oameni au fost prezenţi şi au creat o atmosferă de vis, în timp ce campioana de la Wimbledon şi-a prezentat trofeul. Simona a mers apoi pe scena amplasată în Piata Ovidiu, unde Primăria Constanta i-a pregătit mai multe suprize.

”Vin cu drag în Constanţa şi va rămâne tot timpul oraşul meu de suflet […] Trebuie să fim buni şi să împărţim bunătatea cu cei din jurul nostru” a declarat Simona pe scenă. Ea le-a mulţumit antrenorilor pe care i-a avut de-a lungul carierei pentru contribuţia la succesele ei.

Miercuri seara, campioana noastră şi-a prezentat trofeul şi într-o ceremonie organizată pe Arena Naţională din Bucureşti. Vineri, ea a postat pe Twitter un mesaj în care îi anunţa pe constănţeni de evenimentul de sâmbătă şi încheia cu hashtag-ul #ilovemyCT (Iubesc Constanţa mea – n. red.)