Robin Williams, îndrăgitul actor care s-a sinucis în luna august a depășit toate cătările pe Google, atât la nivel mondial, cât și pe teritoriul Statelor Unite. Căuitarea numelui său pe motorul de căutare a devansat atât Campionatul Mondial de fotbal din Brazilia, Ebola, ISIS, prăbușirea celor două avioane ale Malaysia Airlines.

O prezență surpriză în ambele topuri o reprezintă jocul Flappy Bird și este pentru prima dată când o aplicație reușește să prinda acest top! Cei de la Apple au însa motive de îngrijorare, scrie yoda.ro, pentru că niciun produs lansat sau care urmează să fie lansat nu a prins topul!

Asta după ce în ultimii 4 ani acest lucru s-a întâmplat – în 2010 a fost iPad; in 2011 au fost atat iPhone 5, cât și iPad 3; în 2012 a fost din nou iPad 3; în 2013 iPhone 5S a prins chiar locul 2!

Jucătoarea de tenis Simona Halep ocupă de departe cele mai multe căutări pe Google în ultimii 12 luni în România, la două secțiuni: cele mai populare căutări şi cele mai populare persoane. Halep devansează în ordine căutările iPhone 6, rezultatele de la bacalaureat, Eurovision, Robin Williams şi alegerile prezidențiale.

La categoria Cele mai populare evenimente sportive, conduce Cupa Mondială din Brazilia, turneul de tenis de la Wimblendon şi derby-ul Steaua-Dinamo.