Simona Halep traversează o formă fabuloasă. A reușit calificarea în careul de ași al turneului de la Wimbledon și este favorită în disputa din semifinal cu Elina Svitolina. Dacă va reuși să se califice în ultimul act, ar fi a cincea prezență pentru Halep în a cincea finală de Grand Slam din carieră.

Simona Halep are zi de pauză, dar joi este ziua cea mare, ziua în care se bate cu Svitolina pentru finală. Dacă Simona reușește calificarea, românii vor lua cu asalt Marea Britanie. Finala se va disputa sâmbătă, la ora 16, ora României, 14 a Londrei.

Biletele care permit accesul în All-England Club pentru ziua respectivă costă 185 de lire sterline. Cine vrea să reducă la minimum costurile unei deplasări la Londra are şi opţiunea de a pleca spre Capitala Angliei chiar în ziua finalei, urmând să se întoarcă la Bucureşti, seara, după terminarea meciului. Astfel, sunt eliminate costurile cazării.

Un bilet de avion dus-întors cu un low-cost pentru sâmbătă, de la Bucureşti la Londra, aeroportul din Luton, costă 200 de euro.

În cealaltă semifinal se vor duela Serene Williams cu Barbora Strycova.