Simona Halep a atins încă o victorie și a ajuns pentru a patra oară în finala turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, turneu patronat de cel mai bogat om de afaceri din România, Ion Țiriac.

Este cunoscut faptul că Simona Halep are o relație specială cu Ion Țiriac. În timpul conferinței de presă, Halep a mărturisit că omul de afaceri îi oferă multă susținere, însă este și extrem de dur cu ea.

„Cu siguranță că relația specială pe care o am cu domnul Țiriac face ca acest turneu să fie deosebit pentru mine.

Domnul Țiriac a fost alături de mine mereu în ultimii 5 ani. Am început să vorbim după prima finală disputată de mine aici, în 2014. E o relație specială între noi. Mă simt mai motivată când vine să-mi vadă meciurile. E foarte dur cu mine, chiar și după acest meci a fost, dar eu iau doar lucrurile pozitive. Sunt foarte bucuroasă că pot să joc cel mai bun tenis al meu la turneul său”, a declarat Simona Halep.

„Nu vreți să auziți ce mi-a spus după acest meci, credeți-mă! În schimb, mi-a spus «Bravo» la finalul discuției, ceea ce e foarte rar pentru el”, a mai spus Simona Halep la conferință.

Doar pentru că a reușit să se califice în finala turneului de la Madrid, Simonei Halep i-au intrat în cont 608.700 de euro.

Simona Halep va juca finala cu Kiki Bertens, iar dacă o va câștiga românca va ajunge iar lider mondial în tenisul feminin.