Simona Halep a luat cina alături de Patrick Ciorcilă în Dubai

Vestea zilei despre Simona Halep! Sportiva din Constanța încă așteaptă o sentință definitivă în cazul de dopaj. Între timp, se află în Dubai, unde se antrenează intens. Recent, a luat cina cu unul dintre cei mai importanți bărbați din WTA.

Este vorba despre fostul tenismen Patrick Ciorcilă. În prezent, acesta este organizator de evenimente și director la Transylvania Open. Acest turneu a fost declarat de WTA cel mai reușit din 2022 dintre cele de categorie 250.

”E o bucurie să te văd”, a scris Ciorcilă pe Instagram la revederea cu Halep.

Patrick Ciorcila, Simona Halep
SURSA FOTO: Instagram, Patrick Ciorcilă

Simona Halep și-a descoperit pasiunea pentru golf

Simona Halep, campioana de tenis din România, își diversifică activitățile sportive în perioada suspendării de pe circuit. Își dedică timpul pasiunii pentru golf.

Un sport aristocratic și sofisticat, golful devine un mod de relaxare și distracție pentru sportiva româncă, care se antrenează în prezent pe terenurile de tenis din Dubai.

Pe măsură ce își relua antrenamentele de tenis, Halep a găsit ocazia perfectă pentru a-și dedica și o parte din timpul liber acestui sport. Fotografii și videoclipuri au fost distribuite pe rețelele sociale, ilustrând precizia și concentrarea cu care Halep manevrează crosa de golf.

simona halep golf
Simona Halep jucând golf

Nu este o pasiune nouă

Această pasiune nu este una nouă pentru Simona Halep. În 2018, pe când ocupa poziția de lider mondial în circuitul feminin de tenis, ea s-a destins la golf alături de Florin Segărceanu, fostul căpitan nejucător al echipei de Fed Cup a României.

În ultimii ani, golful a devenit din ce în ce mai popular printre jucătorii de tenis de top. Nume precum Rafael Nadal, Novak Djokovic și Carlos Alcaraz au fost văzuți adesea practicând golful, contribuind la popularizarea acestui sport în rândul comunității de tenismeni.

Rafael Nadal, unul dintre cei mai pasionați jucători de golf din lumea tenisului, a deschis calea pentru alți sportivi să exploreze această activitate relaxantă. Acesta a participat chiar la turnee de golf pentru amatori. Astfel, a demonstrat că talentele sale nu se limitează doar la terenul de tenis. Mai multe despre acest subiect puteți citi aici.