În urma pierderii alegerilor locale din 27 septembrie, Lucian Heiuș a explicat de ce preferă să-și dea demisia din funcția de conducere a PNL Filiala Hunedoara. Acesta a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj de mulțumire la adresa celor care l-au votat. Mai mult decât atât, acesta a subliniat că rămâne alături de colegii săi și la dispoziția conducerii naționale a partidului.

”Oamenii, în general, atunci când nu reușesc să obțină rezultatele pe care și le-au stabilit, caută justificări și scuze.
Eu sunt liberal iar pentru mine onoarea și cuvântul dat sunt mai importante decât o funcție.

În consecință, mi-am dat demisia din funcția de președinte al Partidului Național Liberal Filiala Hunedoara, dar rămân alături de colegii mei și la dispoziția conducerii naționale a partidului.

Vreau să le mulțumesc hunedorenilor care ne-au votat și să-i asigur de respectul meu pe cei care nu ne-au votat.”, se arată în mesajul său.

Lucian Heiuș a mai notat că la nivel național, partidul din care face parte s-a situat pe primul loc în preferințele românilor.

”PNL Hunedoara are astăzi mai mulți primari, respectiv 33 și 310 aleși locali, iar la nivel național PNL s-a situat pe primul loc în preferințele românilor.
Îi felicit, încă o dată, pe colegii liberali pentru rezultatele obținute și le mulțumesc pentru munca depusă în această campanie.”, este mesajul de pe pagina acestuia de socializare.

Dan Bobouțanu a fost reales în Hunedoara

Dan Bobouţanu (PSD) a fost reales în funcţia de primar al municipiului Hunedoara, arată primele rezultate parţiale, oferite de reprezentanţii PSD şi confirmate de acesta. Dan Bobouţanu se va afla la al doilea mandat.

„Alegerea Corectă… Acasă, la Hunedoara a fost făcută de dumneavoastră, cetăţenii oraşului nostru! Votul zdrobitor dat de dumneavoastră, in favoarea echipei mele, ne responsabilizeaza si ne determină sa declaram… Cred ca Hunedoara si cetăţenii ei nu vor mai pierde niciodată!”, a anunţat Dan Bobouţanu.