Printre cei 20 de artiști care vor urca pe scena în aer liber se numără Cosmin Nedelcu – Micutzu (foto sus), Bordea, George Tănase, Radu Bucălae, George Adrian Mane Voicu, Elena Voineag, Teodora Nedelcu.

„N-am mai stat departe de scenă atât de mult de când am avut accidentul pe Valea Oltului. Câteodată ne mai prinde bine şi nouă câte o pauză, dar de data asta a fost prea de tot. Vestea cu privire la noile măsuri de relaxare a venit ca o mare surpriză pentru toţi artiştii. Nu ne aşteptam să se dea drumul atât de repede la show-urile în aer liber. Încerc să-mi temperez entuziasmul şi sper ca oamenii din public să fie şi ei cumpătaţi şi înţelegători când vine vorba de respectarea normelor de siguranţă”, a declarat Micutzu, conform Agerpres.

Artiştii promit show-uri incendiare, glume scrise cu trudă şi porţii sănătoase de umor.

„Începem din 5 până în 7 iunie. Vor fi trei seri de maraton în care comedianţii vor avea ocazia să-şi reintre în mână după trei luni de pauză. Dacă totul decurge bine, încet – încet, vom umple toate zilele săptămânii cu show-uri de stand-up, improvizaţie, open mic şi alte show-uri de divertisment pe care le aveam în mod normal în club”, a declarat și Cătălin Creţu, impresar artistic, pentru Agerpres. El spune că apreciază măsura adoptată de Guvern, dar aşteaptă „detalii suplimentare cu privire la normele de organizare a spectacolelor în aer liber, pentru că încă există nelămuriri”.

„Dacă avem o terasă, care are şi o scenă pe care urcă un artist, funcţionăm după normele adresate activităţilor de alimentaţie publică în spaţii deschise sau după cele referitoare la adunările publice? E o întrebare care planează în jurul acestui subiect şi care sperăm să primească răspuns cât mai curând”, a precizat Cătălin Creţu.