Mall-ul din afara Capitalei este construit pe un teren de 18 hectare, în două etape, și odată cu finalizarea dezvoltarii sale va ajunge la o suprafață închiriabilă de 70.000 mp, deservind întreaga regiune de vest a țării.

„Putem spune că, dezvoltat într-un timp scurt și beneficiind de cele mai noi materiale și tehnologii pentru construirea sa, Shopping City Timișoara este unul dintre cele mai de succes proiecte imobiliare de pe agenda NEPI de anul acesta. Vizitatorii nostri vor descoperi aici un centru comercial grandios, care aduce împreună cele mai recunoscute branduri naționale și internaționale. Iar datorită multiplelor opțiuni de petrecere a timpului liber, mall-ul devine, începând de astăzi, un loc de întâlnire emblematic pentru oraș și kilometrul zero al evenimentelor sociale pentru întreaga regiune,” spune Tiberiu Smaranda, director executiv NEPI.

Anul trecut, la finalul lunii noiembrie, a fost inaugurată prima fază, cu primul hypermarket Carrefour din regiune și cel mai mare magazin Media Galaxy din zonă, alături de alți retaileri.

Odată cu inaugurarea de astăzi, a celei de-a doua faze, Shopping City Timișoara aduce clienților săi cele mai cunoscute branduri de modă, încălțăminte, accesorii, parfumerie, articole sportive și articole pentru copii, dar și cea mai generoasă ofertă de distracție și petrecere a timpului liber din vestul țării. Întreaga ofertă de produse și servicii este perfect adaptată nevoilor comunității timișorene.

Printre brandurile de prestigiu internațional, care se vor regăsi în Shopping City Timişoara se numără nume precum Zara, Bershka, Stradivarius, Pull&Bear, H&M, C&A, New Yorker, Koton, LC Waikiki, CCC, Orsay, Motivi, Sport Vision, Hervis, Kenvelo, Lee Cooper, Time Out, Adidas, Pandora, Office Shoes, Deichmann, Sephora, Douglas, Pupa, Tom Tailor, Colins, Suvari, Teilor, Pizza Hut sau Starbucks.

În plus, timișorenii vor avea acces la cel mai mare cinematograf multiplex Cinema City din afara Capitalei, care va aduce 13 săli dotate cu cele mai noi tehnologii 3D, precum și conceptele revoluționare iMAX și 4Dx. Proiectul va cuprinde zone generoase de petrecere a timpului libercafenele, o sală de fitness ultramodernă, dotată cu piscină semi olimpică, alaturi de zone de bowling, billiard, casino și un food-court foarte generos cu restaurante pentru toate gusturile. Copiilor li se pregăteşte cel mai mare şi complex spaţiu de joacă din oraş.