Ies la suprafață detaliile sinistre ale sfârșitului Alexandrei, fata din Caracal ucisă răpită, violată și, cel mai probabil ucisă, de către Gheorghe Dincă. Însuși criminalul a venit cu câteva detalii care ar întoarce pe dos stomacul celui mai puternic criminalist.

Potrivit unor surse, Gheorghe Dincă a explicat modul cum a reușit să scape de cadavrul fetei. Criminalul din Caracal ar fi pus cadavrul într-un butoi, fără fund și ar fi făcut focul la baza acestuia, anunță Antena 3.

Butoiul ar avea înălțimea aproximativ un metru și 60 de centimetri și nu avea fund. Criminalul a acoperit butoiul și sub el a făcut focul, cu lemne la baza butoiului.

De asemenea a folosit și trei kilograme de vaselină și un rulou de carton asfaltat. Pe toate le-ar fi pus peste cadavru.

Nu mai târziu de ieri, tatăl Alexandrei afirma, îndurerat, că este sigur că fata sa este în viață. La fel făceau și mai mulți sepcialiști în criminalistică, dar și Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, care astăzi și-a schimbat opinia.