Denise Rifai, prezentatoarea emisiunii „Legile Puterii” de la Realitatea TV schiţează un scenariu în care Tudorel Toader îl ameninţă de fapt pe Dragnea, şi nu invers. Aceasta a discutat pe larg atacurile venite din partea liderului PSD la adresa ministrului Justiţiei, mai ales după ieşirile dure ale acestuia din faţa jurnaliştilor.

„Domnul Dragnea ne-a spus încă de ieri că nu îl mai suportă pe Tudorel Toader. Domnul Tudorel Toader astăzi, minsitrul Justiţiei, a profeţit, împrumutând parcă din celebra nuvelă „Alexandru Lăpuşneanu”, că „va veni un moment în care voi vorbi şi mai mult, şi mai multe”, pe modelul „de mă voi scula, pre mulţi am să popesc şi eu”. Nu am spus-o eu, a spus-o minsitrul Justiţiei, şi Tudorel, şi Toader”, a spus Denise Rifai, potrivit Stiri Diaspora.

Moderatoarea face supoziţii cu privire la secretele pe care Toader le-ar avea de expus după ce numeroşi lideri din PSD cer retragerea din prim-plan a ministrului Justiţiei. Surprinzător este faptul că Tudorel mai spune că a avut deja o serie de discuţii cu Dăncilă şi totul este în ordine, mărind astfel şi misterul contrelor ascunse dintre Dragnea şi Dăncilă.

„Ce înţelegem noi de aici? Că Tudorel Toader ştie că are sfârşitul de ministru aproape şi îl ameninţă oare pe Liviu Dragnea? Oare o avea ce povesti domnul ministru? Ia, să ne imaginăm cum ar fi o istorioară despre presiunile făcute de Liviu Dragnea privind ordonanţele salvatoare. Sau poate despre cine ştie ce telefoane ale cine ştie cărui vicepreşedinte de Cameră a Deputaţilor, care cerea cu insistenţă şi disperare modificări la legile justiţiei. Dacă Tudorel Toader ar scrie o carte azi, când vorbim, despre asaltul PSD la justiţie din ultimii doi ani, ar fi best-sellerul anului, cea mai bine vândută carte a momentului. Autor: Tudorel Toader”, a mai declarat Denise Rifai.