Potrivit unui anunț de licitație, Compania Națională de Investiții plătește încă 5,48 milioane euro pentru investiţia derulată în construirea unui nou stadion la Craiova. Lucrările suplimentare pentru obiectivul de investiții: Complex Sportiv Craiova – stadionul de fotbal costă 24,772 milioane lei, fără TVA.

Licitația a fost câștigată prin negociere fără anunț de participare de asocierea SC Cona SRL – SC Acicluj  SA – SC Nisal SRL – SC Dico SI Tiganas Birou de proiectare SRL, acelafi grup de firme care au câștigat contractul de construire a stadionului în urmă cu doi ani. Actul adițional nr. 9 a fost parafat în 29 august 2017, la contractul semnat în 18 mai 2015.

Conform anunțului de licitație, justificarea alegerii procedurii de negociere fără publicarea prealabilă a unui anunț de participare a fost „situația de urgență extremă survenită în urma unor evenimente care nu puteau fi prevăzute de autoritatea contractantă, în conformitate cu condițiile stricte stabilite în directiva.

Valoarea contractului de construire a stadionului din Craiova, semnat în 2015, a fost de circa 45 milioane euro, lucrările sunt finanțate din bani de la buget.