În urmă cu câteva săptămâni, Andrei Șelaru, Selly cum este cunoscut, a obținut carnetul de conducere și a fost bucuros de reușita sa. Vloggerul a strâns bani pentru a-și cumpăra automobilul pe care și-l dorea de multă vreme, fiind și pasionat de acest domeniu. Bolidul tânărului costă 70.000 de euro și este ultimul model. Nu s-a bucurat prea mult de el, căci, la scurt timp, a făcut accident, iar daunele sunt destul de mari. Tânărul de 19 ani nu a pățit nimic, însă va trebui să suporte cheltuielile pentru reparația mașinii.

Despre subiectul intens comentat în România a vorbit și gazetarul Cristian Tudor Popescu, în emisiunea ”Cap limpede” de la Digi 24. Comentatorul politic susține că trebuie să existe o decență a consumului și a achizițiilor, indiferent de starea materială avută. Rezumându-se la Selly, CTP spune că dorința și chiar cumpărarea unui bolid de 70.000 de euro arată ”niște probleme interioare” deloc simple.

După comentarii, a venit și replica lui Selly

„Domnul Cristian Tudor Popescu, un analist pe care de altfel îl respect, a spus despre mine, la Digi, că trebuie să ai nişte „probleme interioare, nu simple” să-ţi iei o maşină de 70.000 euro. (…) Este o mare porcărie ce a spus domnul Cristian Tudor Popescu, un om cu opinii politice pertinente, un analist destul de respectat, dar este o porcărie. Vă spun şi de ce. Orice om este liber să facă orice alegere cu banii lui.

Mie personal mi se pare destul de ciudat că, deşi câştigaţi o grămadă de bani, circulaţi într-un Logan. Este opţiunea dvs, gusturile nu se discută. Mie îmi place maşina aceasta, dvs vă place Loganul. E fix alegerea dvs. Nu am înţeles-o eu personal, aşa cum nici dvs nu a-ţi înteles alegerea mea de a-mi lua un CLS, e uman, se întâmplă, dar asta nu înseamnă că eu sau dvs. avem probleme interioare, nu simple, pentru că ne cumpărăm maşinile care ne plac”, a spus vloggerul.

Selly îi da replica lui Cristian Tudor Popescu, după ce jurnalistul l-a criticat dur pentru faptul că şi-a cumpărat maşină de 70.000 de euro, pe care “a și ciocnit-o” şi a spus că are „niște probleme interioare”. “Orice om este liber să facă orice alegere cu banii lui. Eu nu am furat banii nimănui. Sunt făcuţi pe munca mea. (…) Mie personal mi se pare destul de ciudat că, deşi câştigaţi o grămadă de bani, circulaţi într-un Logan. Este opţiunea dvs, gusturile nu se discută.”, a spus Selly.

De la ce a pornit totul

Selly este primul vlogger din România care a depășit 2 milioane de abonați pe Youtube și are sute de milioane de vizualizări pe platformele de socializare împreună cu colegii săi de la 5Gang.

“Persoanele astea care umblă cu geci de 1.500 de euro și cu mașini de 70.000 de euro, cum l-am văzut pe băiatul acesta, vloggerul, a venit aici, la Digi, Selly sau Selby, era reprezentantul noii generații, care vine cu forță, cu entuziasm, să lichideze vechile structuri îmbrătrânite, dinozaurii… Frumos, revoluționar!… Și-acum văz că prima lui grijă este să-și ia la… cât are, nu știu, 16-17-18 ani, cred că n-are 20 de ani, își ia mașină de 70.000 de euro, pe care, de altfel, a și ciocnit-o.

Păi, pentru mine este rău. Ce să fac? Eu sunt de modă veche. Când dai 70.000 de euro pe o mașină înseamnă că ai niște probleme interioare nu simple. Sunt convins, are bani mulți. Problema nu este câți bani ai, problema este decența consumului și a achizițiilor. Asta este problema. Problema e ce faci cu banii ăia, indiferent câți ai avea, mulți, puțini”, a declarat gazetarul.