Cea mai mare companie de asigurări din Ungaria va fi condusă de la 1 iunie de un director din România. Este vorba despre Cornelia Coman, actualul şef al al ING Asigurări de Viaţă. Ea ve ocupa funcţia de CEO al ING Asigurări de Viaţă şi Pensii Ungaria dar va continua să îndeplinească anumite atribuţii şi în România până la numirea viitorului CEO. ING România va fi condus temporar de către Adrian Lupescu, actualul CFO al companiei. ING anunţă că va demara un proces de selecţie a viitor director general. Subsidiara din Ungaria a ING este cu mult mai mare decât cea din România administrând, doar pe partea de pensii, active de aproximativ 1 miliard de euro.
ING este prezentă pe piaţa de asigurări de viaţă din Ungaria din anul  1991 şi este liderul acestei pieţe din 1997, cu o cotă de piaţă de 16,2%, brandul ING, la rândul său, bucurându-se de cea mai mare notorietate. Cornelia Aurelia Coman îl urmeaza în funcţie pe Zsolt Kovacs, care a decis să îşi continue cariera în afara Grupului ING.
În perioada imediat următoare, Cornelia îşi va desfăşura activitatea atât în România, cât şi în Ungaria, până în momentul în care va putea să transfere responsabilitatile succesorului său, care urmează a fi anunţat în curând. Cornelia s-a alăturat echipei ING Asigurări de Viaţă la 1 iunie 1998, ca actuar, iar în perioada 2001-2006 a ocupat poziţia de Director Actuariat şi Management al Investiţiilor. În 2006, ea a fost numită Director General Adjunct, iar în 2008 a preluat conducerea  companiei în calitatea de Director General al ING Asigurări de Viaţă.