Siguranța a căpătat mult mai multe înțelesuri în contextul actual. Din acest motiv, smartphone-urile de ultima generație vin cu tot felul de avantaje care ne oferă garanția că putem să ne facem treaba într-un mediu sigur, oriunde și oricând.

Cel mai performat telefon Huawei în acest moment este HUAWEI Mate 40 Pro. Este un vârf de gamă ce pune în centrul atenției atât specificații de top, cât și serviciile necesare digitalizării căreia ne adaptăm cu toții în prezent. Magazinul AppGallery conține peste 1.000 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale. Printre ele se numără platforme importante din zona de știri – pentru a rămâne la curent cu evoluția evenimentelor de la noi din țară și din afară – dar și aplicațiile de necesitate maximă pentru activitățile de zi cu zi.

Ce înseamnă acest lucru? Simplu și pe scurt – atât operatorii de utilități, cât și cei din domeniul bancar, sunt prezenți în AppGallery. NeoBT, Raiffeisen Smart Mobile, MyBrd, George, alături de MyEnel, MyElectrica sau Pago sunt aplicații prin care poți să îți plătești facturile sau să îți verifici consumul de utilități.

Pe de altă parte, îți poți folosi și cardurile de fidelitate prin intermediul aplicației VirtualCards, iar tot ce trebuie să faci este să prezinți cardul virtual la casa de marcat. Este un mijloc prin care poți beneficia simplu de discounturi și de multe alte avantaje doar printr-o simplă înregistrare. De asemenea, te poți conecta cu magazinele preferate pentru a primi notificări despre noutăți și redceri.

Cel mai puternic telefon Huawei

HUAWEI Mate 40 Pro „pune pe masă” performanțe impresionante care îți vor oferi experiențe unice de utilizare. Este echipat cu cele mai recente tehnologii Huawei – unitatea de procesare grafică GPU Mali-G78 24-core este cea mai puternică placă grafică pusă pe un dispozitiv Huawei. Ce înseamnă acest lucru? Că te poți juca orice joc din AppGallery fără să ai nicio problemă la nivel de sacadare, fps-urile reduse nu o să apară pe acest dispozitiv. Este un competitor de vârf cu restul smartphone-urilor de top, mai ales când vine cu performanțe grafice la acest nivel. 

Huawei mai vine cu o inovație ce are ca scop revoluționarea modului în care tu, consumatorul, reușești să-ți integrezi smartphone-ul în viața de zi cu zi. Noile funcții centrate pe utilizator, precum Smart Gesture Control, permit controlul total hands-free al dispozitivului. Prin simpla plasare a mâinii deasupra telefonului, poți să activezi sau să navighezi cu glisări în toate direcțiile, și chiar poți răspunde la apeluri cu un simplu gest de atingere în aer.

Stâlpul ce a permis toate aceste performanțe este procesorul, care alimentează cel mai bun telefon Mate de până acum – Kirin 9000, complet echipat pentru 5G, capabil să gestioneze cu ușurință orice fel de provocare la care vrei să îl supui, mai ales atunci când vine vorba de multitasking. Este capabil să proceseze cantități uriașe de informații, cât și să pună la muncă toate funcțiile de inteligență artificială integrate.

Până acum am scos în evidență toate performanțele acestui device, însă un lucru foarte important atunci când îl evaluezi este să iei în calcul și capacitatea bateriei. Este nevoie de o baterie de ultimă generație pentru a face față tuturor task-urilor pe care le poți realiza pe acest smartphone. Bateria de 4400mAh ține pasul și cu tehnologia 5G – Huawei SuperCharge. Puterea maximă de încărcare este de 66W prin cablu, iar wireless, este de 50W.