Deși practic nu are niciun fel de studii superioare, Mihaela Rădulescu a câștigat, de-a lungul timpului sute de mii de euro din contractele de televiziune sau cele de imagine și era foarte apreciată pe piața media. Ea a început nici mai mult, nici mai puțin de patru facultăți, dar nu a absolvit niciuna.

A finalizat trei ani la Academia de Educație Fizică și Sport, doi ani de Fifologie, unul de psihologie și alți trei de regie la Universitatea Hyperion. Practic diva a rămas tot la nivel de studii medii, neavând nicio licență încheiată, conform unor surse din anturajul ei.

Aceasta a avut până acum și trei soți, dintre care doi celebri și bogați, Ștefan Bănică și Elan Schwartzenberg. A păstrat totuși numele primului, Bogdan Rădulescu. Înainte să devină doamna Mihaela Rădulescu, aceasta se numea Mihaela Țiganu și nu-i plăcea foarte tare acest lucru.

Primul ei job a fost cel de șofer de taxi, ea însăși oferind această informație către presă. Ulterior, l-a cunoscut pe Dan Chișu, care a lansat-o în lumea televiziunii și a transformat-o într-o vedetă de mare succes.