Ies la iveală amănunte teribile despre familia Deliei Matache. Vedeta are parte de clipe cumplite în aceste momente. Puțină lume știe adevărul.

Secretul dureros al Deliei Matache!

Delia Matache are parte de un succes enorm în muzică. Blonda era una dintre cele mai căutate artiste din România înaintea pandemiei de coronavirus. Acum, vedeta își vede mai mult de familie. Are mari probleme în interiorul acesteia.

Tatăl ei, Ion Matache, este chinuit de o boală cruntă. Problemele de sănătate ale fostului soț au dat-o peste cap pe Gina Matache, mama Deliei.

După ce a petrecut mulți ani în călugărie, la Muntele Athos, Ion Matache s-a întors acasă. Acesta a avut mari dureri la piciorul pe care și l-a fracturat la mânăstire apoi, în 2015, a acuzat dureri în zona pelviană.

Tatăl cântăreței a încercat să se trateze singur, numai că situația s-a agravat. În 2018, bărbatul a fost internat la Spitalul ”Sfântul Ioan” din București, unde medicii i-au extirpat un rinichi, după ce i-au descoperit o tumoră.

Lucrurile păreau că intră pe făgașul normal, însă, odată pandemia de COVID-19, spitalele în care trebuia să își continue tratamentele au fost închise sau blocate, din cauza numărului de infectări cu noul virus.

„Următoarea mișcare era să facă încă o rundă de plasmafereză. Dar nu știu… Suntem legați de mâini și de picioare, ce-o vrea Dumnezeu, pentru că nu avem încredere să plecăm nicăieri. (…) E boală autoimună.

Si e greu când te uiți la om și nu știi cum să îl ajuți. Boala asta nu este deloc ușoară. Are dureri”, a declarat mama Deliei, într-un interviu pentru Antena Stars.

Dar asta nu e tot. Problemele nu s-au oprit aici. „El în continuare trebuia să își facă citostatice, să facă ce trebuie să facă, lunar, dar acum îți este și frică să te mai duci undeva, nici măcar la analize nu mai pot să-l duc să le facă.

Nu se simte mai bine. Prioritar e Nelu, nu știu unde să ne ducem, că mi-e frică mie. Are imunitatea scăzută. Stăm în pat toată ziua și așteptăm, să dea drumul, adică măcar să am siguranța că dacă îl duc într-o clinică privată , va fi în siguranță”, a mai povestit Gina Matache, conform sursei citate.