Robert Negoiţă a spus că Gabriela Firea a intenţionat să-şi facă partid, înainte de alegerile prezidenţiale.

„Doamna Firea se pregătea să-şi facă partid, îmi spunea mie să facem ceva, să mergem pe alt drum, că nu se mai poate în PSD. Se întâmpla înainte de alegerile prezidenţiale de anul trecut, când dânsa nu mai era decât simplu membru PSD, înainte să se împace cu domnul Dragnea, cu doamna Dăncilă şi să o recomande ca fiind soluţia pentru România.

Era Partidul Oxigen sau Partidul Verzilor…ceva de genul acesta. Cum poate să-mi spună mie acum că am trădat PSD când noi ştim bine ce discuţii aveam. Ştia bine că nu mă regăsesc în PSD, că nu am ce să caut în echipa aia”, a transmis Robert Negoiţă la Digi 24.

Gabriela Firea, motivul plecării lui Negoiță de la PSD

Robert Negoiță a spus că motivul inițial al plecării lui de la PSD a fost însăși Gabriela Firea.

„În acest moment am mai multe motive pentru care nu am ce căuta acolo – la PSD. Mi-a fost destul de complicat să-i transmit, dar am transmis către conducerea partidului, către cei care au fost interesaţi să mă asculte şi anume că în acest moment principalul argument pentru care eu nu am ce căuta acolo este chiar dumneaei”.

„A început să vorbească neadevăruri în public, atât de neadevărate. Nu este o chestiune personală. Minte cu o lejeritate dezarmantă şi ideea este să te îndepărtezi de astfel de oameni”, a adăugat Negoiță.

Sursă foto: INQUAM/Alexandru Busca