Iulia Albu a spus tot! Vedeta a spus ce a îndurat în copilărie: A fost din plin

Excentrica Iulia Albu face noi declarații despre viața sa de dinainte să devină cunoscută. Vedeta a declarat pentru emisiunea ”Star Magazin”, difuzată la Antena Stars, că a trecut prin bullying în perioada în care era în școala generală.

Cu toate acestea, vedeta a precizat că odată cu încheierea celor 8 ani de școală gimnazială a încetat și bullying-ul. Iulia Albu mai spune că perioada școlii gimnaziale a fost mai grea și că aceasta este în general mai grea pentru copiii care sunt puțin diferiți.

”Am avut bullying din plin, dar am trecut. S-a încheiat școala generală și s-a terminat. Cred că a fost așa o perioadă, și este în general, o perioadă mai dificilă pentru toți copii care sunt puțin diferiți, dar important este să nu-ți fie rușine și să plângi (…)”, a declarat vedeta pentru sursa anterior menționată.

Iulia Albu se comportă la fel și în viața privată

Aceasta a mai declarat că Iulia Albu de la televizor nu este diferită de Iulia Albu de acasă. Aceasta spune că este un om la fel ca ceilalți, puțin mai excentrică din fire, dar nu diferită.

”Iulia Albu de acasă este la fel ca Iulia Albu de la televizor. Sunt un om normal ca toți oamenii,  puțin excentric dar în rest nu mi se pare că  (…) unii oameni au tot felul de animale de companie, eu am altfel de animal de companie. În rest lucrurile sunt cam la fel”, a mai declarat aceasta.

Vedeta a vorbit și despre relația pe care o are cu iubitul ei, subliniind că preferă să își țină relația privată deoarece partenerul ei nu își dorește să devină persoană publică.

Cu toate astea, Iulia Albu a precizat că toată lumea îl va vedea pe iubitul ei deoarece va veni cu ea la toate cele trei zile de festival.