Sorin Ovidiu Vîntu a venit cu un mesaj cutremurător pentru milioane de români. El a făcut câteva previziuni cu doar puțin timp înainte de Crăciun. Subiectele dezvoltate de acesta au fost trei la număr.

”Am trei subiecte pe ziua aceasta și ultima postare pentru acest an. Celebrul miting al lui George Simion, niște predicții cu privire la pietre de capital și pietre de cripto pentru anul viitor și o decizie a Curții Europene de Justiție”, a scris Sorin Ovidiu Vîntu pe contul său de Facebook.

În ceea ce îl privește pe liderul AUR, SOV a arătat că”demonstrația aia unde au zgâlțâit niște porci, au zgâriat o mașină, l-a determinat pe domnul Simion să facă un tur al tuturor televiziunilor de știri în care să spună că nu el a organizat demonstrația” .

„Generație, băiatul acesta este un laș. Vrea puterea fără să își asume niciun pic de responsabilitate. Fuge de responsabilitate ca dracu de tămâie. Îi era frică să nu îl ia la întrebări Parchetele sau Poliția. Imaginați-vă că ajunge ăsta în fruntea țării și are o întâlnire cu Putin. Dacă se încruntă ăla la domnul Simion, domnul Simion face pe dânsul în direct. Îl văd după aceea la Parlament în prima sau a doua zi, perorând cu patos că va muri apârnd libertatea! Ăsta? Mare decepție. Câmd băiețașul ăla s-a dus cu găleata de vopsea pe treptele ministerului Justiției, de ce nu a fost arestat? Dar ce m-a șocat a fost figura lui de șobolan încolțit la toate televiziunile. El a organizat mitingul. Și da, o mișcare de stradă pentru a pune presiune pe idioții care conduc, e necesară. Fără violență”, a spus Sorin Ovidiu Vîntu.

Anul viitor va urma o prăbușire a burselor de valori

„Generație, sunt aproape sigur în proporție de 70% că anul viitor va urma o prăbușire a burselor de valori la nivel mondial și a pieței exchange cryptomonedelor. În septembrie, în mod cert, în proporție de 95% va avea loc această prăbușire. Trebuie să ai grijă ce faci cu banii.”, a adăugat el.

Acesta a aboardat și un alt subiect, cel referitor la Curtea de Justiție Europeană.

„Aceasta vine și spune că nu contează Curțile Constituționale, Constituțiile țărilor membre, că deciziile Curții de Justiție Europene sunt cele care contează. Un stat e un pachet de legi având ca lege fundamentală Constituția. Dacă asta se anulează, urmează dizolvarea statului. E cea mai mare murdărie pe care UE a făcut-o la adresa țărilor membre. Nu avem ce căuta în UE.”, a conchis acesta.