"Lansarea Impresspeed E1 vine după o lungă perioadă de căutări şi analiză a pieţei. Am vrut să aducem un produs premium, din punct de vedere caracteristici tehnice şi design, dar la un preţ gândit pentru români. Caracteristicile hardware şi software ale tabletei demonstrează acest lucru. Sunt încrezător în succesul pe care îl va avea Impresspeed E1, de aceea ne-am propus să încheiem 2012 cu o gamă de cel puţin trei tablete E-Boda deoarece considerăm că este un produs complex la care se pot adăuga foarte multe opţiuni: memorie mai mare, GPS, 3G", a declarat Alexandru Drăgoiu, fondator E-Boda.
E-boda Impressepeed E1 are ecran capacitiv multi-touch cu cinci puncte, de 7 inchi, procesor Cortex A8 1 GHz şi memorie internă de 4 GB. Tableta are capacitate expandabilă a memoriei, astfel, pe lângă cea internă, spaţiul de stocare poate fi  extins cu încă 32GB de pe un card şi 32GB de pe un stick USB.
Şi în ceea ce priveşte performanţele video, tableta E-Boda ridică standardele pe segment prin ieşirea HDMI şi capacitatea de redare 3D a filmelor. Prin ieşirea HDMI tableta poate fi conectată la televizior devenind şi un multimedia player.
Impresspeed E1 este una dintre puţinele tablete din categoria sa care posedă wireless n, de cinci ori mai rapid decat wirelessul g, făcând navigarea mult mai eficientă şi experienţa mai plăcută. Conectarea se poate face şi la reţelele 3G prin modem USB. De asemenea, tableta permite şi redarea html5 şi flash direct în browser, permiţând vizualizarea oricărui tip de conţinut.Impresspeed E1 este upgradabil la versiunea Android 4.0 care se va putea descărca de pe www.e-boda.ro. Impresspeed E1 cântăreşte 370 de grame, are 11.5 mm şi o autonomie a bateriei de cinci ore. 
E-Boda vrea 10% din piaţă
Tableta este fabricată în China, iar pe piaţă sunt disponibile în prezent doar 700 de unităţi. "Vom aduce încă 1.000 de unităţi la vară", spune Drăgoiu. Tableta E-Boda Impresspeed E1 este disponibilă pe site-ul www.e-boda.ro şi în magazinele Altex, Media Galaxy, Domo, e-MAG şi Flanco la preţul recomandat de 649 lei.
Piaţa de tablete a fost de 40.000 de unităţi în 2011, iar anul acesta va ajunge la 120.000 de unităţi spune Drăgoiu, care speră ca E-Boda să aibă o cotă de piaţă de 10% la finele anului. E-Boda a avut anul trecut o cifră de afaceri de 15 milioane lei, iar pentru anul în curs estimările sunt de 20 milioane lei. E-Boda Impresspeed E1 are drept concurenţi pe Allview Alldro Speed şi Evolio EvoTab 2.
E-Boda este o marcă deţinută de compania Rosal Import Export, controlată de Alexandru Drăgoiu şi Honorius Prigoană (fiul deputatului PD-L Silviu Prigoană).
<iframe width="640" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/r8woqMJ_XYU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>