În această seară are loc duelul pentru rolul de fermier șef. Lupta se va sfârși cu o eliminare, iar presiunea este și mai mare cu atât mai mult pentru că familiile concurenților intră în fermă pentru a-și susține apropiatul.

Au trecut trei luni de când concurenții de află la Ferma. Diana Belbiță, Otniela Sandu, Cătălin Moroșanu, Cătălin Zmărăndescu, Florin Pastramă și Marius Crăciun sunt semifinaliștii show-ului de la ProTV.

Săptămâna aceasta concurenții se luptă pentru miza cea mare, premiul de 50 000 de euro pe care Ferma îl pune în joc, dar și pentru titlul de fermierul anului. Se anunță o seară plină de emoții și tensiuni. Familiile concurenților vin în Fermă pentru a-i susține pe aceștia în competiția pentru eliminare. De asemenea, fanii Ferma vor afla în această seară care este părerea mamei lui Pastramă despre Brigitte Năstase.

Concurenții de la Ferma nu se luptă doar pentru premiul cel mare de 50 000 de euro. Se pare că aceștia ar primi bani de la ProTV pentru fiecare săptămână pentru care rămân în competiți. Cei care au încasat cei mai mulți bani ar fi Brigitte Năstase, Geanina Ilieș și Cătălin Moroșanu. În media au apărut informații conform cărora Cătălin Moroșanu ar fi pierdut finala cu Marius Crăciun.