Viitorul centru comercial din Ploiești va avea o suprafață închiriabilă de 55.000 mp, ocupați de un hipermarket Carrefour (14.700 mp), plus peste 100 de magazine de modă și accesorii (22.500 mp), de decorațiuni și electronice (9 900 mp), restaurante și zonă de distracție (6. 500 mp), la care se adaugă o zonă de servicii și sănătate (1. 400 mp).  

Acesta va fi cel mai mare mall din regiune, iar dezvoltatorii speră ca va atrage locuitorii din toate orașele limitrofe, precum Targoviște, Comarnic, Blejoi, Câmpina, Sinaia, Băicoi, Urlați și Breaza, acoperind o zonă cu peste 700.000 persoane.

Deja au închiriat spații aici retaileri ca Zara, Pull and Bear, Berska, Oysho, Sephora, Massimo Dutti, Stradivarius, Orsay, Office Shoes, Benvenuti, Lee Cooper, Be In Time, Sephora, Mohito, Altex, Noriel sau Gymboland. Proiectul are în acest moment are o rată a comercializării de peste 70%, iar până la sfarşitul lunii iunie, ar urma să depăşească 90%.
Carrefour Property România și NEPI construiesc aici și cel mai mare cinematograf din afara Bucureștiului – cu 12 săli de proiecție -, al cărui operator va fi Cinema City.

Carrefour Property este divizia imobiliara a Grupului Carrefour și se ocupă cu dezvoltarea și gestionarea proprietăților comerciale din Europa ale grupului, care însumează peste 4 mil. mp și peste 1.000 de unități, cu active imobiliare evaluate la 11 miliarde euro. În România Carrefour Property gestionează 4 centre comerciale, în Brașov, Ploiești și București. În România, Grupul Carrefour operează 25 de hipermarketuri Carrefour, 3 magazine de proximitate Carrefour Express şi 46 de supermarketuri.

New Europe Property Investments plc este compania de holding a unui grup de firme înființat pentru a investi în clădiri de birouri, centre comerciale și proprietăți industriale, în principal în România, unde sud-africanii sunt  activi din 2007.
NEPI deţine peste 25 de proprietăţi în ţară, evaluate la peste 290 mil. euro.
Grupul este listat pe piața principală a Bursei de Valori din Johannesburg (Africa de Sud), pe segmentul AIM al London Stock Exchange și la Bursa de Valori București.