Angajații Complexului Energetic Hunedoara vor beneficia de prime cu ocazia sarbatorilor de iarnă. Sindicatele, în urma negocierilor avute cu administrația Complexului Energetic Hunedoara, au stabilit cuantumul acestora. Astfel, angajații societății energetice vor beneficia de prime în valoare de 350 de lei,  sub forma de tichete cadou. Potrivit sindicaliștilor, tichetele cadou, oferite cu ocazia sarbatorilor de Craciun se vor acorda, cel târziu pâna în data de 21 decembrie, potrivit Republica HD.
 
“Am stabilit valoarea primelor, aceasta va fi de 350 de lei sub formă de tichete cadou care se vor acorda pâna în data de 21 decembrie”, a declarat Darius Câmpean, președintele Sindicatului Muntele.
 
De altfel, deja s-a stabilit și programul de lucru pentru luna decembrie. Se va lucra pe bază de comandă pentru asigurarea stocului de carbune necesar funcționarii în condiții optime a sucursalelor Electrocentrale Paroșeni și Electrocentrale Deva, se va lucra suplimentar față de norma lunii la activitatea de producție, transport și activitățile conexe strict necesare, transport CFU, transport auto.