Viorica Dăncilă a fost dată afară de la șefia Guvernului prin moțiune de cenzură. Totuși, în ultima ședință a Executivului, șefa PSD a făcut anunțul așteptat de mii de români. Aceasta a spus că fermierii își vor primi subvențiile mult mai repede. Este de patru milioane de lei, bani care vor intra în conturile fermierilor până la finalul lunii noiembrie.

Mai mult, Dăncilă nu a ratat șansa de a-l ataca dur și pe președintele Klaus Iohannis pe care l-a somat ca aceste sume de bani să ajungă în conturile oamenilor. „Vor fi patru milioane de lei pentru fermieri ca subvenții. Banii vor intra în conturile oamenilor până la finalul lunii noiembrie. Sper să se dea acești bani și să nu mai intervină Iohannis să declanșeze un nou haos”, a tunat Dăncilă în ședința de Guvern.

Mai mult, premierul demis a continuat atacurile la adresa șefului statului pe care îl consideră responsabil de trecerea moțiunii de cenzură din Parlament. „Cer PNL și lui Iohannis să-și asume public că pensiile și salariile vor fi plătite la timp și vor fi aplicate majorările deja stabilite. Este un blocaj major creat de Klaus Iohannis și cei din Opoziție. Îi cer lui Iohannis să majorize pensiile”, a mai spus premierul în ultima ședință ținută în această postură la Palatul Victoria.