Se confiscă mașini! Este vorba despre mesajul transmis de către Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, pe propria pagină de socializare. Conform acestuia, problemele devin prea mari deoarece „unii vor să facă bani din debarasarea gunoiului la marginea Bucureștiului și pe unde apucă”.

„În general nu sunt adeptul politicilor de toleranță zero. Dar atunci cand problemele devin prea mari pentru că unii vor să facă bani din debarasarea gunoiului la marginea Bucureștiului și pe unde apucă, APLIC politici de TOLERANȚĂ ZERO! Atunci cand trăim printre munți de gunoaie, aplic politici de toleranță zero”, a scris Ciprian Ciucu pe Facebook.

Se confiscă mașini

„Dacă nu greșesc, Garda de Mediu București nu a confiscat, în toată istoria ei, nicio mașină. S-ar putea ca aceasta să fie prima în Sectorul 6. Pentru ca la comisia de ordine publică locală de ieri si despre asta am discutat apăsat cu Poliția Națională a Sectorului 6. Vor trece ani până vom reuși sa igenizăm ceea ce s-a acumulat prin bătaia de joc din ultimii 30 de ani.

Încă o dată: Sectorul 6 nu mai este sat fără câini. As vrea ca mesajul meu să ajungă la toți aceia de pe OLX si de pretutindeni care preiau deșeuri de la blocuri si case si le aruncă aiurea! Nici marii constructori nu vor fi uitați. Ei vor fi monitorizați in mod special.

Deci, grijă mare. Se confiscă mașini și am dat drumul poliției locale să își îndeplinească menirea. Si ii aveam la bord si pe cei de la Poliția Locală din Sectorul 6”, a conchis acesta.